
Ons gebak wordt met de hand van de beste en meest pure ingrediënten gemaakt. Uiteraard zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Ze zijn er in vele smaken gemaakt van verse bavaroise, Moskovisch cake, roomboter crème heerlijke likeuren en nog vele andere verse ingrediënten. Elk seizoen passen wij ons assortiment gebak aan zodat u altijd kunt genieten van een heerlijk gebakje bij elk moment van de dag.
Bewaaradvies
⦾ Houdbaarheid: ca. 3 dagen. 🌡 Bewaartemperatuur: 4 °C.
Tips van uw banketspecialist:
-
Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten.
-
Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen.
-
Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Hazelino gebak
Twee schuimplakjes gevuld met hazelnoot crème afgewerkt met gesuikerd hazelnootschaafsel en roomboter hazelnoot crème.

Caramel gebak
Een schuimgebakje met eigen gemaakte karamel en chocolade.

Hazelnoot-slagroom gebak
Twee plakjes schuim gevuld met roomboter cr ème en een heerlijke toef slagroom.

Moorkop
Een luchtige soes gevuld met romige slagroom en een topping van pure chocolade fondant.

Banaansoes
luchtige soes met een vulling van Zwitser room met verse banaan erin.

Kasteeltje
klassieker Moskovisch cake gevuld met twee laagjes bosbessenbavaroise afgewerkt met echte amandel marsepein.

Chipolatapunt
Moskovisch gebak gevuld met een chipolata vulling afgewerkt met een dun laagje marsepein.

Appelpunt
Gemaakt van verse appels aangemaakt met kaneel en rum omhuld met een heerlijk roomboter harde wener deeg.

Chocoladepunt
Luchtige pure chocolade mousse afgewerkt met een pure canache.

Amarettopunt
Gemaakt van een bavaroise van bitterkoekjes manderijntjes en amaretto likeur, afgewerkt met amandel marsepein.

Slagroompunt
Moskovisch cake gevuld met frambozen-bessenjam en Zwitserse room.

Fruitgebak
Koekbodem (sloffendeeg) met een bol Zwitserse room en vers fruit van het seizoen.

Tompouce
2 plakken roomboter bladerdeeg met daar tussen in banketbakkersroom afgewerkt met fondant en slagroom.

Kwarkpunt
Bavaroise gemaakt van verse kwark op een koekbodem.

Aardbeischelp
Een korstschelp van roomboter bladerdeeg gevuld met aardbei Zwitsers en afgewerkt met verse Hollandse aardbeien en slagroom.

Mokkapunt
Moskovisch cake 2 x gevuld met mokka Zwitserse room afgemaakt met boter crème op smaak gebracht met mokka aroma en drie soorten likeur.

Appelstrudel
gemaakt naar origineel Oostenrijks recept met verse appel, rum en rozijnen en noten.

Petit fours
Kleine gebakjes gemaakt van Moskovische cake en verschillende smaken Zwitserse room, zoals bloedsinaasappel, mokka, champagne, aardbei en banaan.

Pietglace
Piet en sint glaces, een heerlijk bitterkoekje met romige creme afgewerkt met chocolade en een pieten of sint hoofdje. Nu te bestellen of af te halen in een van onze winkels.