top of page
BroodAchtergrondHeader.jpg

Ons gebak wordt met de hand van de beste en meest pure ingrediënten gemaakt. Uiteraard zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Ze zijn er in vele smaken gemaakt van verse bavaroise, Moskovisch cake, roomboter crème heerlijke likeuren en nog vele andere verse ingrediënten. Elk seizoen passen wij ons assortiment gebak aan zodat u altijd kunt genieten van een heerlijk gebakje bij elk moment van de dag.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dagen. 🌡 Bewaartemperatuur:  4 °C.

Tips van uw banketspecialist:

  • Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten.

  • Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen.

  • Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Hazelino gebak

Hazelino gebak

Twee schuimplakjes gevuld met hazelnoot crème afgewerkt met gesuikerd hazelnootschaafsel en roomboter hazelnoot crème.

Caramel gebak

Caramel gebak

Een schuimgebakje met eigen gemaakte karamel en chocolade.

Hazelnoot-slagroom gebak

Hazelnoot-slagroom gebak

Twee plakjes schuim gevuld met roomboter crème en een heerlijke toef slagroom.

Moorkop

Moorkop

Een luchtige soes gevuld met romige slagroom en een topping van pure chocolade fondant.

Banaansoes

Banaansoes

luchtige soes met een vulling van Zwitser room met verse banaan erin.

Kasteeltje

Kasteeltje

klassieker Moskovisch cake gevuld met twee laagjes bosbessenbavaroise afgewerkt met echte amandel marsepein.

Chipolatapunt

Chipolatapunt

Moskovisch gebak gevuld met een chipolata vulling afgewerkt met een dun laagje marsepein.

Appelpunt

Appelpunt

Gemaakt van verse appels aangemaakt met kaneel en rum omhuld met een heerlijk roomboter harde wener deeg.

Chocoladepunt

Chocoladepunt

Luchtige pure chocolade mousse afgewerkt met een pure canache.

Amarettopunt

Amarettopunt

Gemaakt van een bavaroise van bitterkoekjes manderijntjes en amaretto likeur, afgewerkt met amandel marsepein.

Slagroompunt

Slagroompunt

Moskovisch cake gevuld met frambozen-bessenjam en Zwitserse room.

Fruitgebak

Fruitgebak

Koekbodem (sloffendeeg) met een bol Zwitserse room en vers fruit van het seizoen.

Tompouce

Tompouce

2 plakken roomboter bladerdeeg met daar tussen in banketbakkersroom afgewerkt met fondant en slagroom.

Kwarkpunt

Kwarkpunt

Bavaroise gemaakt van verse kwark op een koekbodem.

Aardbeischelp

Aardbeischelp

Een korstschelp van roomboter bladerdeeg gevuld met aardbei Zwitsers en afgewerkt met verse Hollandse aardbeien en slagroom.

Mokkapunt

Mokkapunt

Moskovisch cake 2 x gevuld met mokka Zwitserse room afgemaakt met boter crème op smaak gebracht met mokka aroma en drie soorten likeur.

Appelstrudel

Appelstrudel

gemaakt naar origineel Oostenrijks recept met verse appel, rum en rozijnen en noten.

Petit fours

Petit fours

Kleine gebakjes gemaakt van Moskovische cake en verschillende smaken Zwitserse room, zoals bloedsinaasappel, mokka, champagne, aardbei en banaan.

Pietglace

Pietglace

Piet en sint glaces, een heerlijk bitterkoekje met romige creme afgewerkt met chocolade en een pieten of sint hoofdje. Nu te bestellen of af te halen in een van onze winkels.

bottom of page